PKN
Protestantse Gemeente Koudum
 
citaat van de week citaat van de week

Van je vijanden valt vaak meer te leren dan van je vrienden.


 

 
IEPEN SNEIN 2017 IEPEN SNEIN 2017

Op zondag 1 oktober a.s. wordt het nieuwe seizoen weer geopend met een Iepen Snein voor jong en oud. Het thema dit jaar is: ZING EEN NIEUW LIED. Dat betekent dat er natuurlijk weer veel gezongen en gemusiceerd zal worden. Maar dat niet alleen. Het betekent ook dat er nieuwe dingen gedaan gaan worden. Je kunt niet altijd maar ‘oude wijsjes’ blijven zingen. Nieuwe gedachten en ideeën, nieuwe vormen en andere manieren mogen ook hun plaats krijgen in Gods gemeente. De opzet is daarom deze keer ook wat anders dan voorgaande jaren. Waar de dag anders werd afgesloten met een lunch, beginnen we deze keer met een gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt volgt dan de dienst. Tenslotte is er gelegenheid elkaar verder te ontmoeten en zijn er voor de jeugd nog een aantal activiteiten.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
9.00 uur:           Ontbijt in Op ‘e Hichte
10.00 uur:         Dienst in de Martinikerk
11.00 uur:         Ontspanning en spel
 
En verder nog deze oproep: vind je zingen leuk of bespeel je een instrument: meld je aan voor het Iepen Snein orkest via of via een briefje in de brievenbus van Op ‘e Hichte.

 
jeugdwerk 2017/2018 jeugdwerk 2017/2018Flyer jeugdwerk seizoen 2017/2018;

/uploads/klant199/files/flyer jeugdwerk koudum 20172018.pdf

 
BENEFIETCONCERT BENEFIETCONCERT

voor het project "Home of Hope en Dreams" zet alvast in uw agenda:
Zondag 15 oktober 's middags om half vier hopen we een benefietconcert te houden voor het project.  Hieraan werken mee: Sjonggroep Majim, ZWH mannenkoor,Kokiko, organist Feike Dijkstra en trompettist Hilda Koopmans.
Ook zal Gini Pullen, waarschijnlijk met een paar van haar kinderen aanwezig zijn, na het concert is er in "Op 'e Hichte" de mogelijkheid om onder het genot van een bakje na te praten en met Gini van gedachten te wisselen over haar project. Nadere berichten over kaartverkoop etc. hoort u nog.

Namens diaconie en zending, beleefd aanbevolen.

 

 
WERKGROEP VISIEONTWIKKELING 2017 - 2025 PROTESTANTSE GEMEENTE KOUDUM .

WERKGROEP VISIEONTWIKKELING 2017 - 2025 PROTESTANTSE GEMEENTE KOUDUM .

De werkgroep gaat maandag 2 oktober a.s. van start. De namen van de leden zijn in het vorige kerknieuws bekend gemaakt. Het is de bedoeling dat de werkgroep kennis gaat verzamelen over hoe de gemeente, dus u / jij lezer van dit stukje, denkt hoe wij als gemeente van gelovigen verder willen en wat daarin belangrijk is. De volgende keer is er vast iets meer te vertellen over de werkwijze van de werkgroep.
Het beroepen van een predikant is dus nog niet aan de orde. Hiervoor zal eerst de uitslag worden afgewacht van de werkgroep. We verwachten dat volgend jaar.  Na die uitslag komt het beroepingswerk  pas op gang.

Namens de stuurgroep,  Jentsje Fekkes 


 
 

 
Uitzending Kerkdiensten

Uitzending Kerkdiensten

Luister online met ons mee;


http://kerkdienstgemist.nl/stations/622-PKN-Koudum 

 
 

werkgroep beheer
datum en tijdstip 27-09-2017 om 19:45 uur
meer details

Iepen Snein
datum en tijdstip 01-10-2017 om 9.30 uur
meer details

kerkenraad
datum en tijdstip 03-10-2017 om 19.30 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.